Impresii

pensiunea rodica

Familia Rogalski: "Pensiunea Rodica*** este locul ideal pentru o refacere fizica si psihica rapida. Imaginati-va cateva zile petrecute intr-un loc primitor si luminos din Busteni, cu toata panorama Bucegilor surprinsa dintr-o privire, cu dimineti incepute printr-o scurta sesiune de jogging sau biking in padure, cu zeci de trasee turistice si locuri care asteapta sa fie descoperite. Imaginati-va un loc care are o multime de posibilitati si in acelasi timp o oaza de liniste, aer curat si privelisti de care va puteti bucura avand in acelasi timp conditii complete de cazare."


pensiunea rodica

Familia Georgescu: "La intrarea in pensiunea Rodica*** din Busteni veti fi intampinat de un pitic - asa veti fi siguri ca ati patruns intr-un loc de vis in care veti petrece zile frumoase. Camerele spatioase, curtea primitoare, gradina cu flori sau gratarul incins care sfaraie seara pentru deliciul oaspetilor in timp ce soarele apune peste masivul Bucegi sunt cu siguranta amintiri care va vor readuce inapoi la pensiunea Rodica***. Noi am venit o data si de atunci ne reintoarcem ori de cate ori avem ocazia."


pensiunea rodica

Familia Puiu: Pensiunea Rodica*** din Busteni este pentru noi locul unde venim cu multa placere indiferent de anotimp. Vara avem o multime de locuri dragi pe care le vizitam. Iarna mergem la schi pe partia Kalinderu. Am petrecut aici doua revelioane si de trei ani venim cel putin intr-un concediu din cele doua anuale. E un loc unde ne odihnim fara sa ne plictisim si pe care il recomandam tuturor celor care cauta linistea si echilibrul naturii de munte. Este ca intr-o poveste sa vezi Crucea aprinsa pe Caraiman noaptea, mai ales daca in jur ninge."


pensiunea rodica

Familia Manea: "Et in Arcadia ego fui”

Niste prieteni mi-au recomandat pensiunea Rodica*** din Busteni ca pe un loc ideal de a-mi organiza aniversarea. Nici nu stim ce a fost pe primul loc: politetea si atitudinea extrem de civilizata a gazdelor, solicitudinea si ospitalitatea lor sau curatenia exemplara din toata vila?

Ne-a impresionat in mod deosebit ca nici o camera si nici o baie nu seamana intre ele, ca living-urile sunt extrem de generoase, bucatariile complet utilate iar gratarul din curte face toti banii.

Seara vedeam din curte, din balcoane sau chiar din pat, Crucea aprinsa de pe Caraiman. Nu in ultimul rand, mentionam ca preturile sunt intr-adevar “de criza”. In doua cuvinte, totul a fost O.K.!

In vremurile de azi, pensiunea Rodica din Busteni este intr-adevar o “rara avis”, asa ca vom reveni cu prima ocazie si v-o recomandam tuturor.

Diana, familia si prietenii